Telefon: +385(0)35/44 54 66

Vizija

Naša je misija pružiti svakom kupcu najbolju vrijednost za novac kroz vrhunsku uslugu i stručnost koja se gradi godinama kroz svakodnevno učenje i razvoj novih saznanja i tehnologija.

Cilj

Strateški cilj Leko-biroa na domaćem tržištu je preuzimanje vodstva u projektiranju inženjerskih konstrukcija u periodu do 2020.g. gdje su u planiraju velike strateške investicije, ali i obnova postojećih energetskih postrojenja. Strateški cilj na inozemnom tržištu je stvoriti prepoznatljivost brenda Leko-biro, znanja i kvalitete koja stoji iza njega kako bi u dugoročnoj perspektivi postao „partner kojeg se mora imati na projektima“.

Organizacijske vrijednosti

Osnovne organizacijske vrijednosti su profesionalnost, stručnost, objektivnost, neovisnost i poštenje u radu, uvažavanje ljudskih prava i zaštita okoliša te sukladnost u radu sa svim nadležnim zakonima, pravilima i odredbama.

Misija

Dugoročna vizija poslovanja društva je postati regionalni lider u segmentu projektiranja na građevinskim konstrukcijama. Radi se o ambiciozno postavljenom cilju s obzirom da se pod pojmom „regionalni“ podrazumijeva regija Hrvatske i okolnih zemalja (Slovenija, Mađarska, Srbija, Crna Gora i BiH). S druge strane, konkurentska prednost koja Leko-biro d.o.o. daje za pravo postaviti tako ambiciozan cilj su znanje, vještine i iskustvo akumulirane dugogodišnjim poslovanjem društva, obrazovani i sposobni djelatnici te iznimna stručnost u projektiranju najzahtjevnijih konstrukcija.

Projekt

Naziv projekta:Razvoj i rast tvrtke LEKO BIRO d.o.o. u području projektiranja, inženjeringa i građevinarstva putem IKT-a
Kod projekta:KK.03.2.1.19.0130
Naziv pozivaPoboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) - 2
Korisnik bespovratnih sredstava:LEKO BIRO d.o.o. za projektiranje, izvođenje investicionih objekata i trgovinu, direktor Vjekoslav Leko
Dr. Mile Budaka 1
35000 Slavonski Brod
Vrijednost projekta:Ukupna vrijednost: 427.455,75 HRK
Ukupno prihvatljivi troškovi: 362.455,75 HRK
Bespovratna sredstva: 253.719,02 HRK

Opis projekta:

Projektom je planirano ulaganje u informacijsko-komunikacijske softvere i opremu koji će objediniti i optimizirati sedam poslovnih procesa tvrtke LEKO BIRO d.o.o., a čiji će rezultat biti brža izrada i kvalitetnija dokumentacija, broj pogrešaka sveden na minimum, arhiviranje dokumentacije na ekološki učinkovitiji način te korištenje iste dokumentacije bez precrtavanja, lakšim pregledavanjem i izdvajanjem potrebnih detalja. Sve to omogućit će brži proces rada i povećanje produktivnosti.

Projekt „Razvoj i rast tvrtke LEKO BIRO d.o.o. u području projektiranja, inženjeringa i građevinarstva putem IKT-a“ obuhvaća sljedeće aktivnosti:

 • Objedinjavanje i optimizacija poslovnih procesa putem specijaliziranih IKT rješenja: Nabavkom softverskih rješenja, objediniti će se 7 poslovnih procesa, poboljšati organizacija zaposlenika, ubrzati proces rada i kvaliteta usluge što će rezultirati povećanim zadovoljstvom kupaca te jačanjem tržišnog položaja i širenjem na nova tržišta.
 • Nabava i umrežavanje IKT opreme: Nabavkom nove IKT opreme omogućiti će se efikasnost i funkcionalnost rada u novim programskim rješenjima ali i umrežiti cijeli sustav poslovanja tvrtke (putem servera) te omogućiti dostupnost i sigurnost svih podataka na jednom mjestu.
 • Promidžba i vidljivost: Informirat će se javnost o EU projektu, aktivnostima, rezultatima i ciljevima projekta što će doprinijeti povećanju svijesti važnosti ulaganja u nove projekte i financiranja od strane EU.
 • Upravljanje projektom i administracija: Provedbom navedene aktivnosti osigurat će se pravovremena provedba projekta u skladu s predloženim aktivnostima kako bi se ostvarili rezultati, svrha i cilj projekta.

Provedba navedenih aktivnosti rezultirat će daljnjim rastom i razvojem tvrtke, modernizacijom poslovanja u pogledu unaprjeđenja informacijsko-komunikacijske tehnologije te poboljšanju konkurentnosti. Projektne aktivnosti, rezultati i svrha će biti predstavljene javnosti te će se osigurati uspješnost provedbe projekta. Omogućavanje rasta i razvoja tvrtke utjecati će se na poboljšanje konkurentnost što će rezultirati novim zapošljavanjem (najmanje 1 novog djelatnika VŠS ili VSS do 2021.) i povećanjem prihoda za najmanje 14% do 2021. u odnosu na 2017. godinu.

POSREDNIČKO TIJELO RAZINE 1
Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta
Ulica grada Vukovara 78
10000 Zagreb

POSREDNIČKO TIJELO RAZINE 2
HAMAG BICRO - Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije
Ksaver 208
10000 Zagreb

kontaktieren Sie uns
 • Adresse:Ulica 108. brigade ZNG 24
  35000 Slavonski Brod
 • Telefon: +385(0)35/44 54 66
  Telefon: +385(0)35/21 88 08
 • e-mail: info@leko-biro.hr
 • Montag - Freitag: 7:00 - 15:00
  Samstag - Sonntag: geschlossen
Schicke eine Nachricht

© 2017. Uredio: Programming PROTOCOL.